Erzincan’da İki Ayrı Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralandı

Erzincan'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3'ü çocuk toplam 9 kişi yaralandı.

Erzincan'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3'ü çocuk toplam 9 kişi yaralandı.

İlk kaza, Erzincan - Çağlayan yolunda meydana geldi. B.T., idaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Aktepe yol ayrımı mevkiinde yol kenarındaki sulama kanalına düştü. Kazada biri çocuk 5 kişi yaralandı. AFAD ve jandarma ekiplerince araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer trafik kazası ise Erzincan-Sivas kara yolu kantarlar mevkiinde meydana geldi. E.K., yönetimindeki otomobil Sivas istikametinden gelirken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak şarampole uçtu. Araçta sıkışan 2'i çocuk 4 yaralı AFAD ve sağlık ekiplerince kurtarıldı.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırdı. 2 kazada yaralanan toplam 9 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri