Fenerbahçe, Orduspor'a hazırlanıyor

Henri Bienvenu'n da yer aldığı antrenman oldukça neşeli geçti.

Fenerbahçe, Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti. Yeni transferlerden Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu'n da yer aldığı antrenman oldukça neşeli geçti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 50 dakika süren antrenman öncesinde, Kocaman oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

ANTRENMANDA NEŞELİ DAKİKALAR YAŞANDI

Yeni transferlerden Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu'n da yer aldığı antrenmanda neşeli anlar yaşandı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasında yeni transferlerden Henri Bienvenu topu kaptırınca antrenmanda neşeli anlar yaşandı. Kaptab Alex de Souza, topu kaptıran Bienvenu'nun sırtına binerken, diğer oyuncular da Bienvenu'nun kulağına dokunarak, kulak kızartmaca oynadılar.

Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Recep Niyaz'ın tedavileri tesislerde devam ederken, sağ ayak bileğinde ağrıları olan Serkan Kırıntılı çalışmalarını salonda sürdürdü.

Antrenmana Milli Takım'da bulunan oyuncular Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Ümit Milli Takım'da bulunan Gökay Iravul ile The Next Generation Turnuvası'nda mücadele edecek Fenerbahçe U19 Takımı kadrosunda yer alan Berk Elitez ile Erten Ersu katılmadı.

Sarı-lacivertli takım, Çarşamba gününü izinli geçirecek ve çalışmalarını 8 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

Spor Haberleri