Fethiyeli Sağlık Memurunun Ailesine Taziye Ziyareti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Hatay, Antakya Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binasındaki son nöbeti sırasında hayatını kaybeden Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak sabır ve başsağlığı dilediler.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri