Güneysuspor kan kaybediyor! Üst üste 3. mağlubiyet Beykoz Belediyesi'nden geldi

Güneysuspor, Hentbol Erkekler Süper Lig'in 8. haftasında evinde Beykoz Belediyespor’a 45-36 yenilerek üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Sezon başı yükseldiği Hentbol Erkekler Süper Lig'e fırtına gibi başlayan ve ilk 5 haftada sadece son şampiyon Beşiktaş’a mağlup olarak 4 galibiyet alan Güneysuspor, 5. Haftada oynadığı Rize derbisinde Rize Belediyespor’u mağlup ettikten sonra ligde galibiyete hasret kaldı.

Rize Belediyespor galibiyetinin ardından ligde oynadığı 3 maçı da kaybeden Güneysuspor zirveden uzaklaşırken aynı zamanda kalesini de düşürdü. İlk 5 haftada Beşiktaş maçı haricindeki karşılaşmalarda rakip takımlara 32 golden fazlasına şans vermeyen Rize ekibi son 3 karşılaşmada ise kalesinde 40 ve üzerinde gol gördü.

Ligin 8. Haftasında Güneysu Spor Salonu’nda Beykoz Belediyesi’ne 45-36 yenilerek üst üste 3., ligdeki 4. mağlubiyetini alan Güneysuspor bu sonuçla 8 puanda kalırken, konuk ekip ise puanını 11’e yükseltti.

Mücadelenin ilk yarısını da konuk ekip 24-16 önde tamamlamıştı

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri