İl Başkanı Katmer'den Basına Ziyaret

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine ziyarette bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, kentin nabzını tutmaya devam ediyor. Perşembe günlerini "Halk Günü" ilan ederek vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran İl Başkanı Katmer, esnaf ziyaretleri, STK ve bürokrasiyle görüşmelerle geniş bir kesime ulaşıyor.

Katmer, ziyaretlerinde basın mensuplarını da unutmayarak basın mensuplarına yönelik bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda olay53 ve 2mart.com.tr haber portalının da bünyesinde yer aldığı Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı’na ziyarette bulunan İl Başkanı Katmer, ayrıca ulusal haber ajanslarının Rize bürolarını da ziyaret ederek İl Sorumluları ile görüştü.

Ziyaretlerinde basın mensuplarının çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Katmer, bu ziyaretlerde hem sorunları dinledi hem de kentin gündemindeki konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İl Başkanı Katmer’e İl Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Çoğalmış ve Abdulkerim Kayıkçı eşlik etti.

Katmer, ziyaretlerinin kent genelinde süreceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri