İran Füzelerine Ait Şarapnel Batı Şeria’da 1 Filistinliyi Öldürdü

İran'ın İsrail'e fırlattığı füzelerden birine ait şarapnel parçası Filistin'in Batı Şeria bölgesine düşerek, 1 Filistinlinin ölümüne neden oldu.

İran'ın İsrail'e fırlattığı füzelerden birine ait şarapnel parçası Filistin'in Batı Şeria bölgesine düşerek, 1 Filistinlinin ölümüne neden oldu. İsrail'de ise 2 kişi şarapnel parçaları nedeniyle hafif şekilde yaralandı.

İran'ın İsrail'e fırlattığı füzelerden birine ait parça Filistin'in Batı Şeria bölgesine düştü. Füze parçası, 1 Filistinlinin ölümüne neden oldu. Füze saldırısında İsrail'de ise 2 kişi şarapnel parçaları nedeniyle hafif şekilde yaralandı.

İran'a ait füzelerden birinin parçası ise Filistin'in Ramallah kentine düştü. Filistinliler, füze parçası ile poz verdi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri