İyilik İçin Atan Yürekler Afrika'nın Zorlu Şartlarında Engel Tanımıyor

TDV Rize Şubesi, Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Karavin ve diğer gönüllülerin, milletimizin desteğiyle Somali'de kurban yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırması ve çocukları balonlarla sevindirerek yürekleri ısıttığını bildirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesinden yapılan açıklamada, “Milletimizin cömert yardımlarıyla, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Karavin ve diğer gönüllülerimiz, Afrika'nın zorlu şartlarında umut ışığı olmaya devam ediyor. Somali'de ihtiyaç sahibi kardeşlerimize kurban yardımlarını ulaştıran heyet, çocuklara da balonlar dağıtarak yüzlerinde tebessümler oluşturdu.

Bu anlamlı iyilik hareketi, ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ projesi kapsamında gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında toplanan kurbanlar, titizlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor ve mazlum coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimizin bayram sevincine ortak olunuyor.” ifadelerine yer verildi.

TDV Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Karavin ve diğer gönüllülerin özveriyle gerçekleştirdikleri yardım çalışmasının sadece maddi bir destek olmadığı, aynı zamanda umut ve sevgi dolu bir mesaj da verdiği vurgulanan açıklamada, “Bu sayede, Afrika'daki kardeşlerimiz yalnız olmadıklarını hissediyor ve zor koşullara rağmen bayram sevincini yaşıyorlar.

Kurban Bayramı'nın bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak ve mazlum coğrafyalarda bir nebze olsun umut ışığı olabilmek için siz de ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ projesine katkıda bulunabilirsiniz.

Unutmayalım ki, bir iyilik dünyayı değiştirebilir!” denildi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri