Konya'nın Yeni İl Müdürü Rize İl Müdürlüğünden Fatih Ayaz Oldu

Rize Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görevli Şehir Plancısı Fatih Ayaz, Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne getirildi.

Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti. Rize Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Şehir Plancısı Fatih Ayaz, Konya’ya il müdürü olarak görevlendirildi.

Konya’nın yeni İl Müdürünün pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Rize Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Serkan Savaş, Fatih Ayaz’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledikten sonra Rize’de yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla kendisine plaket takdiminde bulundu.

FATİH AYAZ KİMDİR?

1985 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 2004 yılında lisans eğitimine başladığı Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 2008 yılında mezun oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalında lisansüstü eğitimine devam etmektedir.

2010 yılından beri Rize Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde Şehir Plancısı olarak çalışırken; Rize-Artvin Havalimanı, Rize İyidere Lojistik Liman, Rize Şehir Hastanesi, Rize Merkez Çarşı Kentsel Dönüşüm Alanı gibi Rize’deki birçok projenin imar planları kapsamında görev aldı.

18.09.2024 tarihinde Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak görevlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri