Okan Buruk ameliyata alındı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, apandisit patlaması nedeniyle ameliyata alındı.

Sağlık şikayetleri nedeniyle hastaneye giden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un apandisitinin patladığı belirtildi. Bu durum üzerine Buruk, ameliyata alındı.

Okan Buruk’un sağlık durumunun iyi olduğu ve endişelenecek bir şeyin olmadığı ifade edildi.

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri