Rize'de Dev Ekrandan EURO 2024 Heyecanı!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki 2. maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olsa da, Rize'de sporseverler bu heyecana ortak oldu.

Rize'de sporseverler, Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi RİBEGEM tarafından Portakallık etkinlik alanında (Rize Kordon) kurulan dev ekrandan Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynadığı EURO 2024 F Grubu maçını canlı olarak izleme imkanı buldu.

Türk bayraklarıyla milli takıma destek veren sporseverler, nefes kesici bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada maalesef 3-0'lık bir mağlubiyetle üzüldüler.

Yoğun bir heyecana sahne olan maçın ardından Rizeli sporseverler, bu güzel organizasyon için Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e teşekkürlerini sunarken, A Milli Takımımıza Çarşamba günü Çekya ile oynayacakları maçta başarılar dilediler.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri