Rize'de İmamoğlu İçin İmza Kampanyası: İlk Günde 6500 İmza Toplandı

CHP Rize İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma töreninin ardından "Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük: Bir İmza da Sen At" kampanyasını başlattı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören kampanyanın ilk gününde 6500 imza toplandı.

Bayramlaşma törenine CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve Rize İl Başkanı Saltuk Deniz de katıldı. Etkinlikte partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ocaklı ve Deniz, birlik ve dayanışma mesajları vererek bayramın Türkiye’ye barış, huzur ve demokrasi getirmesi dileklerinde bulundu.

Törenden sonra konuşan İl Başkanı Saltuk Deniz, Ekrem İmamoğlu’nun haksız ve siyasi baskılarla karşı karşıya kaldığını belirterek, bu kampanyanın demokrasiye sahip çıkma adına önemli bir adım olduğunu ifade etti. Deniz, tüm vatandaşları adalet için imza vermeye çağırırken, ayrıca bayramı ailelerinden uzakta gözaltında geçiren gençlere de özgürlük talebini yineledi.

Yetkililer, kampanyanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini duyururken, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (22)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri