Bayramlaşma törenine CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve Rize İl Başkanı Saltuk Deniz de katıldı. Etkinlikte partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ocaklı ve Deniz, birlik ve dayanışma mesajları vererek bayramın Türkiye’ye barış, huzur ve demokrasi getirmesi dileklerinde bulundu.
Törenden sonra konuşan İl Başkanı Saltuk Deniz, Ekrem İmamoğlu’nun haksız ve siyasi baskılarla karşı karşıya kaldığını belirterek, bu kampanyanın demokrasiye sahip çıkma adına önemli bir adım olduğunu ifade etti. Deniz, tüm vatandaşları adalet için imza vermeye çağırırken, ayrıca bayramı ailelerinden uzakta gözaltında geçiren gençlere de özgürlük talebini yineledi.
Yetkililer, kampanyanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini duyururken, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.