Rize'de silahla ateş edilmesi sonucu ölen Jandarma Komutanının eşinin cenazesi defnedildi

Rize'nin Kalkandere ilçesinde silahla ateş edilmesi sonucu hayatını kaybeden Kalkandere İlçe Jandarma Komutanı Aydın Samet Ekşi'nin eşi Aylin Ekşi'nin (39) cenazesi, Artvin'de toprağa verildi.

Aylin Ekşi için Artvin merkeze bağlı Erenler Köyü Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine babası Yaşar ve kardeşi Emrullah Coşgun'un yanı sıra Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Murgul Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Ekşi'nin cenazesi, kılınan namazın ardından aynı köydeki mezarlıkta defnedildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, Aylin Ekşi'nin eşi tarafından öldürülüp öldürülmediği çıkacak adli tıp raporlarının ardından kesinleşecek.

Öte yandan Jandarma Üsteğmen Aydın Samet Ekşi ile Aylin Ekşi'nin Yalova'da tanıştığı, 22 Nisan 2024 tarihinde ise gerçekleşen nikah töreni ile evlendiği ortaya çıktı. Ayrıca Aylin Ekşi'nin Üsteğmen Aydın Samet Ekşi'nin 2. evliliği olduğu öğrenildi.

Aylin Ekşi'nin Kalkandere ilçesindeki lojmanda önceki akşam silahla ateş edilmesi sonucu şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınan eşi Kalkandere İlçe Jandarma Komutanı Aydın Samet Ekşi dün tutuklanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri