Rize’de yeni atanan hekimlere oryantasyon eğitimi verildi

Rize'de yeni göreve başlayan hekimlere, mesleki hayatlarına daha iyi bir başlangıç yapmaları ve karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkabilmeleri için kapsamlı bir oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Rize’de yeni atanan hekimlere yönelik sahada karşılaşacakları muhtemel zor durumları profesyonel bir şekilde yönetebilmelerini kolaylaştırmak için İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinatörlüğünde alanında uzman hekimler tarafından oryantasyon eğitimi düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, eğitimde, doktorluk mesleğine yeni başlayacak olan hekimlere yönelik olmak üzere tüm hekimlerin meslek yaşamlarında kendilerine büyük yarar sağlayacak bilgilerin sunulduğunu kaydedildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iki gün süren oryantasyon eğitimin, Rize Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Altuntaş ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi’nin hekimlere yol gösterecek deneyim ve tecrübelerini paylaştığı açılış konuşmalarıyla başladı.62 hekimin katılım sağladığı eğitimde on uzman eğitmen, on ayrı oturumda acil serviste sık karşılaşılan konularla ilgili klinik bilgi ve deneyimlerini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Rize Haberleri