Rize'den Bursa Taraftarına Müjde

Bursaspor taraftarı Rize maçına alınacak mı? O sorunun cevabında Ç.Rizespor Kulubü'nden Bursaspor taraftarına müjdeli haber geldi.

Ç.Rizespor ile Bursaspor arasında pazar günü oynanacak olan Süper Lig 5. hafta karşılaşması öncesi Yeşil Mavili Kulüpten Bursaspor taraftarına müjdeli haber geldi. Yeşil Mavili Kulüp, Bursaspor seyircisinin Rize'de takımlarını destekleyebilmeleri adına kapılarını misafirperverlik örneği göstererek fairplay çerçevesinde sonuna kadar açtı. Bursaspor taraftarı diğer takımların taraftarları gibi Rize'de takımlarını destekleyebilecek...

Ç.Rizespor Kulubü Basın Sözcüsü Aykut ferah yapmış olduğu açıklamada, Ç.Rizespor Kulubü’nün diğer hiçbir kulüple arasında ne geçmişten gelen ne de günümüzde mevcut bir problem olmadığını vurgulayarak “17 rakip takımımızın tamamının taraftarlarını Rize misafirperverliği içinde ve fairplay ruhuna uygun olarak misafir etmekten her zaman mutluluk duyarız.” dedi.

İşte Ç.Rizespor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah'ın  o açıklaması: Çaykur Rizespor kulübümüzün, diğer hiçbir kulüp ile arasında ne geçmişten gelen, ne de günümüzde mevcut bir problem yoktur, olamaz da !!!

Buna istinaden; herhangi bir takım ile karşılıklı olarak deplasmana seyirci götürülmemesi gibi bir düşünce içinde olmamız da düşünülemez.

Spor Toto Süper Lig'deki 17 rakip takımımızın tamamının taraftarlarını, Rize'deki maçlarda geleneksel Rize misafirperverliği içinde ve fairplay ruhuna uygun olarak misafir etmekten her zaman mutluluk duyarız. Yine, aynı şekilde 17 rakip takımımızla deplasmanlarda oynayacağımız maçlara, arzu eden taraftarlarımızın takımımızı misafir takım tribünlerinden desteklemesine de büyük önem vermekteyiz.

Geçmişte yaşanmış olaylar hiçbir zaman örnek teşkil edemez.

Ç.Rizespor camiası olarak "fair play" ruhuna verdiğimiz önemi bir kez daha ve altını çizerek vurgulamak isteriz.

Spor Haberleri