Rizeli Yazar Alper Erol’un “Üşüyen Fırça” adlı kitabı çıktı

Rizeli Yazar Alper Erol’un kaleme aldığı; romantik, psikolojik ve trajik duyguları içinde barındıran kısa bir hikayenin anlatıldığı “Üşüyen Fırça” isimli kitabı çıktı.

Uzun yıllardır bu kitabı çıkarmak için uğraştığını dile getiren Alper Erol, "Üşüyen Fırça" isimli kitabını kıymetli okuyucularıyla buluşturmanın heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirterek, romantik, psikolojik ve trajik duyguları içinde barındıran kısa bir hikayenin anlatıldığı kitapta, “Anadolu'da küçük bir balıkçı kasabasını hayal etmenizi istiyorum. Orada başka bir geceye, yıldızlara, yalnızlığa, aşka, sevince, ihanete, acıya, hayal kırıklıklarına, unutmamaya, alışmamaya, maceraya, tarihi izlere, umutlara ve yılların zamanla nasıl renk değiştirdiğine tanıklık edeceksiniz.” dedi.

Vova Yayınevi tarafından satışa çıkarılan kitaba http://wwwvovakitap.com internet adresinden sipariş verebilirsiniz.

Yazar Alper Erol’un otobiyografisi: 19 Haziran 1983 yılında Rize'nin İyidere ilçesinde doğdu. İlköğrenimini İyidere'de (Yapraklar İlköğretim Okulu), liseyi Rize'de (Rize Lisesi) okudu. Rize Üniversitesi (RTEÜ) ve Anadolu Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı. Rize Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim Fakültesi'nde Pedagojik Formasyon Eğitimi aldı (Kamu Yönetimi - Adalet).

Çalışma hayatına küçük yaşlarda limon ve simit satarak başladı. Farklı iş alanlarında uzun yıllar kamu sektöründe çalıştı. (Halen) Tarımla ilgilenmekte, edebi çalışmalar yapmakta ve toplumsal konulara ilgi göstermektedir.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri