Rizeliler, Rize Artvin Havalimanının ihtiyacı olan seferlerin verilmemesi sonucu AK Parti'yi uyandırabilmek için harekete geçti!

Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun memleketi Trabzon’a denize dolgu yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli havalimanı yaptırma projesi uğruna Rize Artvin Havalimanına ihtiyaç duyulan seferlerin verilmemesine kentte tepkiler büyüyor.

Türkiye'nin ve Avrupa’nın ikinci, dünyanın beşinci deniz üzerine inşa edilen havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı sefer ve güzergah eksikliği dolayısıyla %50 kapasite ile hizmet verirken yaklaşık 5 milyar TL yatırımın atıl hale getirilmeye çalışılmak istenmesi Rize’de tepki ile karşılanmaya devam ediyor.

Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun memleketi Trabzon’a denize dolgu yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli havalimanı yaptırma projesi uğruna Trabzon Havalimanının yolcu sayısının azalmasını engellemek için Rize Artvin Havalimanı ile Ordu Giresun Havalimanı’na ihtiyaç olan seferlerin konulmaması Rize’de tepkileri de her geçen gün artırıyor.

BAKAN UD ÇALIYOR İKTİDAR DİNLİYOR!

Ak Parti ise Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Rize Artvin Havalimanı’nı atıl halde bırakma politikası ile bu yöndeki çalışmasını ve engellemelerini desteklercesine Rize ve Artvinlilerin bu tepkilerini kulak ardı ederek ihtiyaç duyulan seferlerin konulmasını havalimanının açıldığı günden beri sağlayamıyor. Hal böyle olunca da vatandaşlar AK Parti’nin sefer sorununu kulak ardı etmemesi ve bu sorunu bir an evvel çözerek ihtiyaç duyulan seferlerin verilmesi için el ilanı dağıtarak AK Parti Genel Merkezini uyandırmaya çalışıyor.

RİZELİLER HAVALİMANI SORUNUNA DUYARSIZ KALAN VE İHTİYAÇ DUYULAN SEFERLERİN VERİLMEMESİ SONUCU AK PARTİ’Yİ UYANDIRABİLMEK İÇİN BAKANI AK PARTİ GENEL MERKEZİNE ŞİKAYET AMACIYLA EL İLANI DAĞITTI

Rize’nin Çayeli ilçesinde kim yada kimler tarafından dağıtımı gerçekleştirildiği bilinmeyen ilan kağıtlarında “DİKKAT Trabzonlu Ulaştırma Bakanı Abdul Kadir Uraloğlu Rize – Artvin Havaalanını bilerek ve istiyerek sabote ediyor. Şikayet edebilmeniz için AK Parti Genel Merkezi Tel: 0312 204 50 00” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Rize Artvin Havalimanı'ndan İstanbul, Ankara ve İzmir'e olan sefer eksiklikleri ile Bursa, Kocaeli, Adana ve Diyarbakır'a direkt sefer konulmasını vatandaşlar 2,5 yıldır bekliyor. 2,5 yıldır beklenen bir başka sefer olan Antalya seferinin ise Ekim ayı sonunda başlayacağı açıklanmıştı.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri