Sağlık Bakanı Memişoğlu Rize Valiliği’ni Ziyaret Etti

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün memleketi Rize’ye gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize Valiliği'ne ziyarette bulundu.

Vali İhsan Selim Baydaş ve protokol üyeleri tarafından Valilik önünde karşılanan Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ardından Valilik toplantı salonunda kentte devam eden yatırım ve projelerin değerlendirildiği toplantıya katılarak brifing aldı.

Toplantıya; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Harun Mertoğlu, Sağlık Bakan Yardımcıları Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Şuayip Birinci, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Yusuf Yılmaz, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 11. Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, başhekimler ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, Rize’deki sağlık sisteminin mevcut durumu, hastanelerin ve sağlık tesislerinin kapasitesi, personel durumu ve mevcut altyapının kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği belirtildi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri