Sivas ile Ç.Rize 4 Eylül'de Kozlarını Paylaşıyor

Süper Ligde 9 haftadır galibiyete hasret kalan Ç.Rizespor, bugün Sivasspor deplasmanında galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Ç.Rizespor ile Sivasspor, Süper Ligin 15. Haftasında bugün 13.30’da Sivas 4 Eylül Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

İlk 5 hafta itibariyle Süper Lig tarihinin en iyi başlangıcını yapan Ç.Rizespor, son 9 haftada ise büyük bir düşüş yaşayarak 27 puanlık bu süreçte 3 beraberlikle 3 puan elde etti. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından ligde 14. sıraya kadar gerileyen Yeşil Mavililer, bugün Sivasspor karşısında galibiyet hasretine son verip Rize’ye 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Deplasmanda Ç.Rizespor

Ç.Rizespor bu sezon deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Deplasmanda 5 puan toplayan Ç. Rizespor 10 atıp, 13 gol yedi. Son 3 deplasmandan da sahadan yenik ayrılan Ç. Rizespor son ve tek deplasman galibiyetini ise 4. haftada Gaziantepspor deplasmandan 5-2'lik skorla aldı.

Evinde Sivasspor

Sivasspor, Süper Lig'de bu sezon evinde 7 maça çıktı. Yiğidolar bu maçlardan 5 galibiyet, 2 de yenilgi alarak Süper Ligde evinde en başarılı 5. takım olmaya başardı. Evinde 15 puan toplayan Sivasspor, 12 gol atarken, 8 golü de kalesinde gördü.

Düdük Çakır’da

Karşılaşmanın hakemi tecrübeli isim Cüneyt Çakır olacak. Çakır'ın yardımcılıklarını ise; Tarık Ongun (1. Yardımcı hakem), Gökmen Olgaç (2. Yardımcı hakem), Süleyman Özay (dördüncü hakem), Murat Özcan (5. Hakem) ve Bayram Başkan (6. Hakem) yapacak.

Bilet Satışları Devam Ediyor

Sivasspor ile Ç.Rizespor arasında oynanacak maçın biletlerinin satışı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde devam ediyor. Bilet fiyatları şöyle: Kale arkası 5, Maraton 10, Vip 15 ve Misafir Takım (Kale Arkası) 5 TL.

Maçın Havası

DevletMeteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, karşılaşma günü Sivas´ta, en yüksek sıcaklık değeri -6 °C, en düşük sıcaklık ise -13 °c olacak. Maç saati ise hava sıcaklığının -6°Colması bekleniyor.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL ONBİRLERİ

SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Eren, Burhan, Kadir, Mehdi, Aydın, Aatif, Djebbour

Ç. RİZESPOR: Serkan, Koray, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Sercan, Cernat, Tevfik, Kweuke

Spor Haberleri