SunExpress, Rize Artvin Havalimanı - Antalya seferlerinin bilet satışlarına başladı

SunExpress havayolu şirketi, 8 Kasım 2024'ten itibaren Rize Artvin Havalimanı ile Antalya Havalimanı arasında karşılıklı uçuşlara başlıyor. SunExpress tarafından uçuşlara ait biletler satışa sunuldu.

SunExpress, Rize-Artvin Havalimanı ile Antalya Havalimanı arasında karşılıklı uçuşlarda ilk uçuşun 8 Kasım 2024 Cuma günü Antalya'dan Rize-Artvin'e gerçekleştirileceğini duyurdu. Saat 08.30'da Antalya'dan kalkan uçak, yaklaşık 1 saat 45 dakikalık bir yolculuk sonrası 10.15'te Rize-Artvin Havalimanı'na ulaşacak. Aynı gün 10.55'te ise Rize-Artvin Havalimanı'ndan Antalya'ya ilk uçuş gerçekleştirilecek.

SunExpress'in internet sitesinde yer alan bilgilere göre, yıl sonuna kadar uçuşlar haftada iki gün, Pazartesi ve Cuma günleri düzenlenecek. Şu an itibarıyla her iki yöndeki biletler 1.299,99 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri