Trabzonspor Başkanı Sadri Şener:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, her maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, Fenerbahçe karşısına da bu düşünceyle çıkacaklarını söyledi.

Şener, Fenerbahçe maçı öncesi yapılan spekülasyonların dışında olduklarını belirterek, "Trabzonspor, her maçına hep galibiyet için çıkar. O hedeften kimse şaşamaz. Herkesin yolu ayrı. Fenerbahçe şampiyon olursa olur, Bursaspor da olursa olur. Yapılan spekülasyanlardan hoşlanmıyorum. Çok espriliyimdir ama bu tür hadiseleri sevmiyorum" dedi.

Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak yöneltilen sorulara kızdığını belirten Şener, "Biz sahaya çıkıp futbol adına güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bunun sonucunda kazanırsınız da, kaybedersiniz de ama biz her zaman olduğu gibi kazanmak için oynayacağız. Bunun dışında sorulan sorular çok anlamsız. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi yendiklerini belirten Şener, "Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi yendik. Trabzonspor'un bu gücü var. Rakibimizi yine yenebiliriz. Fenerbahçe maçları bizim için her zaman farklı olmuştur. Oyuncularımızın kazanmak için ellerinden geleni yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri