TÜMBİFED, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu konuk etti

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu (TÜMBİFED), aynı zamanda Genel Başkanvekili olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu konuk etti.

Anadolu Hakimevinde düzenlenen kahvaltılı programa; TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev ve İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi, Genel Başkan Vekilleri Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ile Genel Sekreter Dr. İlker Karbuz’un yanı sıra İstanbul Adalet Komisyon Başkanı Ahmet Kaya, İstanbul Başsavcı vekili Cemil Sandıkçı, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu eski Başkanı Hamdi Topçu, RİBİAD, DİYARDER, ÇAYDEF, USKİAD, GÜYAD, TÜMBİKON ve RİDEVA'nın Başkan ve temsilcileri, bürokratlar, iş insanları ve akademisyenler katıldı.

Açılış konuşmasını TÜMBİFED Genel Sekreteri Dr. İlker Karbuz’un yaptığı programda TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev ve İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu karşıladı. Genel Başkan Hüsrev, programda yaptığı konuşmada ülkenin birlik ve beraberliğinin devamının sağlanması yönünde mesajlar vererek Bakan Memişoğlu’na katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

Sağlık Bakanı aynı zamanda TÜMBİFED Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ise yaptığı konuşmada İstanbul’da yeni doğan yoğun bakımındaki çete olayına değinerek bu olayda özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına leke sürülmek istendiğini ancak suçluların cezalandırılacağını vurgulayarak, bu kişilerin aynı kefeye konulmaması gerektiğini belirtti. Bakan Memişoğlu, bu olayın yaklaşık bir yıl önce tespit edildiğini, konuyu yakından takip ettiğini ve süreci kendisinin başlattığını, çok gizli bir şekilde yürütülen bir süreç sonucunda çözüme kavuşturulduğunu kaydederek, suçluların kim olursa olsun cezalarını çekeceklerini ifade etti.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha çok üreterek ve çalışarak daha da ileri gideceğini belirterek, tüm vatandaşlarımıza önemli bir çağrıda bulundu. Bakan Memişoğlu, TÜMBİFED gibi sivil toplum kuruluşlarının bu süreçteki rolünün büyük olduğunun altını çizerek, federasyonu ailesi gibi gördüğünü ifade etti. Bu anlamlı etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Memişoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Program sonunda TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev, Bakan Memişoğlu’na bir plaket takdim etti.

Bakan Memişoğlu, davetlileri bizzat masalarında ziyaret ederek hal hatır sordu.

Kapanış konuşmasını İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi’nin gerçekleştirdiği program hatıra fotoğrafı çekimi le sona erdi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri