Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, Rize’ye Geliyor

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, 19 Mart 2025 Çarşamba günü öğrenci buluşmaları kapsamında bir dizi programa katılmak üzere Rize’ye gelecek.

Milli Uzay Programı kapsamında "ilk insanlı uzay misyonu"nu başarıyla hayata geçiren Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Rize’de ilk durağı emekli öğretmen babası Ali Baba Gezeravcı’nın 1978-80 yılları arasında ilkokul öğretmeni olarak görev yaptığı merkeze bağlı Küçükçayır Köyü (Andon) olacak. Çarşamba günü saat: 10.00’da Küçükçayır İlkokulunda öğrencilerle bir araya gelecek olan Alper Gezeravcı, 11.00’da Rize TOBB Fen Lisesinde öğrencilerle buluşacak. Saat: 12.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek ”Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, Rize Buluşması”na katılacak olan Alper Gezeravcı, 15.30’da Güneysu’da Kaptan Ahmet Erdoğan AİHL’de öğrencilere bir araya gelecek.

Alper Gezeravcı, günübirlik Rize programını İftarda Konuşalım / Ramazan’da Kal İftar Programı ve Söyleşi programı ile tamamlayacak.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri