Uzm.Dr. Büşra Sağır, Rize Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başladı

Göz Hastalıkları Uzm.Dr. Büşra Sağır, Rize Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğinde 5 yıl başarılı bir şekilde görev yaptıktan sonra girmiş olduğu uzmanlık sınavını da başarıyla veren Uzm. Dr. Büşra Sağır, Rize Devlet Hastanesi’ne atandı.

Atama ile birlikte Uzm. Dr. Büşra Sağır, Rize Devlet Hastanesi Göz Polikliğindeki yeni görevine ve hasta kabulüne başladı

UZM. DR. BÜŞRA SAĞIR HAKKINDA:

2018 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Ekim-Kasım 2018 döneminde Amasya Şerefeddin Sabuncuoğlu Hastanesi Acil Serviste pratisyen hekimlik yaptı.

Ocak 2019’da tıpta uzmanlık sınavı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıklarında ihtisas eğitimine başladı. Burada 5 yıl başarılı bir şekilde çalıştıktan sonra ihtisas sınavını da başarıyla vererek uzman doktor ünvanı almaya hak kazandı.

Ekim 2024 itibariyle Rize Devlet Hastanesi'ne atanarak uzman doktor olarak hizmet vermeye ve hasta kabulüne başladı.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri