Yaz Kur'an Kursları Başvuruları Devam Ediyor

Yaz tatilinde çocuklar ve gençler için büyük bir fırsat sunulan Yaz Kur'an Kurslarına başvurular devam ediyor. Başvurular 8 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl yaz tatillerinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları bu sene de 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve 16 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. 1 Temmuz'da eğitime başlayacak Yaz Kur'an Kursları'na başvurular 10 Haziran 2024'te başladı. Yoğun ilgi gören başvurular il/ilçe müftülükleri ile tüm cami ve Kur’an kursları tarafından alınmaya devam ediyor. Başvurular 8 Temmuz'da sona erecek.

Yaz Kur'an Kursları'nda, öğrencilerin motivasyonunu ve başarılarını artırmak için çeşitli hediyeler ve ödüller sunulacak. Bu kapsamda kurslara ara vermeden devam eden, öğle ve ikindi namazlarını camide cemaatle kılan ve ezberlerini düzenli olarak veren öğrenciler teşvik edilerek onlara çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca kurs sonunda düzenlenecek yarışmada dereceye girenler de ödüllendirilecek.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri