AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Rize'de iftar programında konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Rize'de iftar programında konuştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Bizim millet olarak değerlerimiz var, 'Tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet' diyoruz. Bu değerler sadece AK Partililerin değil, 85 milyonun değerleridir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Çayeli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen iftar programında, milletin dayanışma ve yardımlaşma konusunda çok hassas ve maharetli olduğunu söyledi.

İnsanlığın kazanımı için değerler olduğunu belirten Yazıcı, "Bizim millet olarak değerlerimiz var, 'Tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet' diyoruz. Bu değerler sadece AK Partililerin değil, 85 milyonun değerleridir. Bayrak ve vatan hepimizin. 85 milyon olarak bir milletiz. Devletimiz bize hizmet etmek ve güvenliğimizi sağlamak, adaleti tesis etmek, hakkaniyeti hakim kılmak için büyük bir üniter devlet. Bunlar üzerinden bir tartışma yapmayız." diye konuştu.

Yazıcı, siyasi rekabeti projeler üzerinden yürüttüklerini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Türkiye'nin sorunları nedir, bu anlamda ne yapabiliriz, hangi projelerle daha ileriye hamle yapmamız mümkün? Bu tarzda siyaset icra etmek suretiyle ülke yönetimine talip partiler elbette ki seçim zamanı huzurunuza gelirler. Sizler onu tartar, ölçer, biçersiniz. Kim yapar, kim eder ona göre sizin adınıza egemenlik hakkını kullanmak suretiyle vekalet verirsiniz."

BM'nin kurucu beş daimi üyesinden biri olan devletin Orta Doğu'da, Gazze'de her gün soykırım suçunu bütün dünyanın gözü önünde işleyen İsrail'in arkasında olduğunu anlatan Yazıcı, şu değerlendirmede bulundu: "Onu destekleyen, soykırım suçunu icra etmek için ihtiyaç duyduğu araç, gereç, mühimmat ve silahı da verme konusunda en küçük tereddüt etmeyen ülkelerle karşı karşıyayız. Böylesi haksız ortamlarda doğruya 'doğru', yanlışa 'yanlış' diyen ülkelerin başında yer alan bir ülke var. O ülke bizim ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye Cumhuriyeti adına insanlığın kazanımı değerlerini ihlal edenlere karşı yanlış yaptıklarını, dünyanın beşten büyük olduğunu, doğrunun Londra'da neyse Bağdat'ta da öyle olması gerektiğini, yaşama hakkının Paris'te neyse Şam'da da öyle olması gerektiğini ve Gazze'de de öyle olması gerektiğini söyleyen tek lider var. O liderin ismi Recep Tayyip Erdoğan. Bir taraftan bu değerlerle ülkemizi dünyada dikkat çeken, mazlum ve mağdur unsurların umudunu artıran duruş ve davranışlar sergilerken, bir taraftan da ülkemizin kalkınmasını daha da hamle yaptırmak suretiyle hedeflere doğru koşturma konusunda elimizden geleni durmaksızın icra etmeye çalışıyoruz."

Çayeli ilçesinde yapımı tamamlanan Küçük Caferpaşa Mahallesi Camisi'nin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törene de katılan Yazıcı, Derecik köyü ile Büyükköy beldesini de ziyaret etti.

Isparta'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teğmen Ceyhun Kalyoncu'nun Büyüktaşhane Mahallesi'ndeki mezarını ziyaret eden Yazıcı, şehidin babası İbrahim Kalyoncu'ya taziyelerini iletti.

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-8.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-9.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-1.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-2.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-3.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-4.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-5.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-7.jpg

ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-hayati-yazici-rizede-iftar-programinda-konustu-6.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum
  • Deli neron / 21 Mart 2025 08:42

    Mücahit birinci diye bir şahis çıkıyor sayın cumhurbaşkanım emrınızı bekliyoruz diye sokak eylemlerine gönderme yapıyor ve bu şahis huhukçu aynı adalet bakanının ve İstanbul başsavcısının mezun olduğu hukuksuz faküktesinden mezun ama hiçbir savcı harekete geçmiyor neden savcılar başka birisi bunu yapsa çoktan harekete geçilmiştir işte ülkede hukupun gukuk olduğunu gösteriyor. Birde AKP grup başkanı olan arif benim yeğenim diyen bayan açıklamış üniversitelerden sokak eylemleri için öğrencileri derslerden almışlar çıkmayanlara tayyıpçi demişler diyor. Ya özlem hanım yıllarca AKP mitinglerine memur ve ilk orta ve lise öğrencilerini öğretmenleri ile götürüldüğünü ne tez unuttu, yoksa apoya kurucu lider diyenleri demi unuttu vah ki vah

    Yanıtla (1) (0)
  • SAMSE / 20 Mart 2025 12:50

    Merak ettiğim Rizeli biri olarak Rizeyle ilgili ne konuşma ne çalışma yaptınız her geldiğiniz de vatan millet Sakarya Filistin Amerika kardeşim memleketine gelmişsin memleketinin bir sürü sorunu var neden bunlardan bahsetmiyorsunuz artık millet ekonomik sıkıntıdan dediklerinizi takmıyor ama siz yine aynı devam edin seçim günü gelince kaybetseniz de birsey olmaz yıllardır yükünü alan aldı zaten

    Yanıtla (8) (0)
  • Kadro yoksa ,oyda yok. / 20 Mart 2025 12:13

    Bu millet gördü senide Yazıcı Hayati. Çaykur işçileri için gelinen süreçte hiç bir yol kat edemediniz. Biz size şakası yok bu işin dedik ve Rize den bir vekil kaybettiniz. Recep Tayyip Erdoğan'a memleketini tamemen kaybettirmeyin. Çaykur işçilerine kadrolarını verin. Şakası yok bu işin başkan. TC Beştepeye Çaykur işçileri ya kadro ya Rize diyor. Bizi hafife almayın sakın.

    Yanıtla (7) (0)
  • Cansuyu / 20 Mart 2025 10:49

    Şimdi benimde bir vatandaş olarak sorma hakkim var, sayın cumhurbaşkanının diplomasini görme hakkım var sayın adalet bakanının diplomasını görme hakkim var sayın İstanbul başsavcısının diplomasını merak ediyorum, hatta üniversite sınavında kaç puan aldı onlarıda merak ediyorum biraz daha merak ya transkırıpini de merak ediyorum araştırılmali herşey şeffaf olsun. Başka şeylerde merak ediyorum eskiden fetocukarla ilişkilerinide merak ediyorum

    Yanıtla (5) (0)
  • DOKTOR / 20 Mart 2025 09:44

    geçim yok ise seçim var

    Yanıtla (4) (0)