Bakanlık Rize’de taklit-tağşiş yapan o firmayı açıkladı

Bakanlık Rize’de taklit-tağşiş yapan o firmayı açıkladı
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesinde Rize’den Mevlana Karali’nin sahip olduğu Karali Ticaret de yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, "http://guvenilirgida.tarimorman.gov.tr" adresindeki taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini güncelledi.

Rize’den Mevlana Karali’nin sahip olduğu ve Fındıklı ilçesinde süt ve süt ürünleri üretiminde bulunduğu Karali Ticaret de listede yer aldı.

Listeleri görmek için bu alana tıklayınız...

İşte bakanlığın açıkladığı o liste:

tarim-ve-orman-bakanligi-tarafindan-taklit-tagsis-yapilan-ve-sagligi-tehlikeye-dusurebilecek-gidalar-listesinde-rizeden-mevlana-karalinin-sahip-oldugu-karali-ticaret-de-yer-aldi.jpg

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum