Beşiktaş'tan Erken Rizespor Mesaisi

Beşiktaş'tan Erken Rizespor Mesaisi
Süper Lige verilecek Milli maç arasından sonra İstanbul'da Ç. Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına erkenden başladı.

Süper Ligde dün akşam Eskişehirspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek 2 hafta sonra 3 puanla tanışan Beşiktaş, Milli Takımın oynayacağı Milli maçlardan sonra 21 Ekimde İstanbul'da karşılaşacağı Ç. Rizespor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

besiktas-rizespora-hazirlaniyor-3.jpg

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürerken, antrenmanın ilk bölümünde dinlenme ve taktik çalışması yapıldı.

slaven-bilic.jpg

besiktas-rizespora-hazirlaniyor-2.jpg

Dün oynanan Eskişehir maçında forma giyen futbolcular koşu sonrası antrenmanı noktalarken, diğer futbolcular pas, şut ve kanatlardan orta çalışmasıyla antrenmana devam etti. Siyah-beyazlı takımın antrenmanı, yarım sahada yapılan çift kale maçın ardından sona erdi.

besiktas-rizespora-hazirlaniyor-4.jpg

Beşiktaş'ta tedavilerine edilen ve bireysel hazırlıklarını sürdüren Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programı uygulanan İsmail Köybaşı, gribal enfeksiyon olan Ramon Motta, Mehmet Akgün ile milli takımlara giden Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Atiba Hutchinson, Kerim Frei ve Muhammed Demirci antrenmanda yer almadı.

besiktas-rizespora-hazirlaniyor-6.jpg

Siyah-beyazlı takım, iki gün izin yaptıktan sonra 9 Ekim Çarşamba günü saat 10:00’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak ve özel uçakla Hırvatistan’ın Split kentine hareket edecek.

besiktas-rizespora-hazirlaniyor-1.jpg

besiktas-rizespora-hazirlaniyor-5.jpg