Süper Lig'in Zirvesinde Güneysu'da Hentbol Heyecanı Yaşanacak

Süper Lig'in Zirvesinde Güneysu'da Hentbol Heyecanı Yaşanacak
Süper Lig'e hızlı bir başlangıç yapan Süper Lig’in 2 yeni ekibi, Güneysu Spor ve Mihalıççık Belediyesi, yarın 4. Hafta mücadelesinde Güneysu’da karşılaşacak.

Hentbol Erkekler Süper Lig’indeki ilk sezonlarında play-off hedefiyle lige hızlı bir giriş yapan ve ilk 2 maçlarını kazanarak iddialarını ortaya koyan Rize ekibi Güneysu Spor ile Eskişehir temsilcisi Mihalıççık Belediyesi, geride bıraktığımız haftada ligin domine ekipleri karşısında ilk puan kayıplarını yaşadı. Güneysu spor deplasmanda oynadığı karşılaşmada son şampiyon Beşiktaş’a yenilerek ilk mağlubiyetini alırken, Mihalıççık Belediyesi ise ligin güçlü ekiplerinden olan son Süper Kupa finalisti Spor Toto ile evinde berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.

Pazar günü Güneysu Spor Salonunda saat: 14.00’da oynanacak karşılaşma öncesinde Güneysu Spor 4 puanla ligde 5. sırada yer alırken, Mihalıççık Belediyesi ise 5 puanla 4. sırada bulunuyor.

Mücadeleyi hakemler Halil Kılıç ve Hamza Sukan yönetecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum