Çayelispor, ilk galibiyetini İzmir’de aldı

Çayelispor, ilk galibiyetini İzmir’de aldı
Çayelispor, Nesine 3. Lig 5. Haftasında İzmir deplasmanında Tire 2021 FK’yı 2-1 mağlup etti. Rize ekibi bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

Nesine 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çayelispor’a 30 yıl aradan sonra yükseldiği 3. Lig’de ilk galibiyetini getiren golleri 18. dakikada penaltıdan Hakan Kuş ve 45+5. dakikada Musa Eren Karakaş kaydetti.

Ev sahibi ekibin tek golünü ise 79. dakikada İlker kaydetti.

Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya Erdi, Kadir Enes, Batuhan, Talha, Tolga, Hamza, Sinan, Eren, Berkant ve Ertuğrul onbiriyle çıkarken, yedeklerde Umutcan, İzzet, Atakan, Yağız, Eyüp Ensar, Eray, Muhammed Ali, Mert Muharrem, Sefa yer aldı.

Çayelispor, bu sonuçla puanını 6’ya yükseltti ve averajla 9. sıraya yükseldi. Tire 2021 FK ise 2 puanda kalarak 16. ve son sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.