Fenerbahçe Rize'ye Geliyor

Fenerbahçe Rize'ye Geliyor
Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşması öncesi Rize’de konaklayacak. Sarı Lacivertlilerin son idmanını Rize’de yapması bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligin 24. Haftasında Trabzon’da oynanacak olan Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması dolayısıyla Sarı Lacivertliler, Trabzon yerine Rize’de konaklayacak.

10 Mart Pazartesi akşamı oynanacak karşılaşma dolayısıyla Fenerbahçe’nin Pazar günü hava yoluyla Trabzon’a inmesi beklenirken Sarı lacivertliler Rize Dedeman Otel'de konaklayacak. Sarı Lacivertliler geçtiğimiz sezonda Trabzon yerine Rize’de konaklamış ve 2 gün boyunca Rize’de çalışmalarını sürdürmüştü.

Fenerbahçe'nin bu kararında önceleri konaklamayı tercih ettikleri Trabzon Novotel'in  önüne denizden gelen Trabzonspor taraftarlarının yaptıkları  protesto gösteriliyor.

Öte yandan Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'da emniyet önlemleri de arttırılıyor.

Trabzon Valiliği ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmaya göre kentte görev yapan 1500 polisin yanı sıra, Giresun ve Rize illerinden de 300'e yakın kolluk gücünün maç öncesi ve sonrasında Trabzon'a gelerek asayişi sağlayacağı öğrenildi.

Ayrıca İl Jandarma Alayından yapılacak takviyelerle, Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasının olaysız başlaması ve sonuçlanması için destek alınacak.