Fenerbahçe’den Trabzonspor’a Red

Fenerbahçe’den Trabzonspor’a Red
Fenerbahçe, Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun teklifini reddetti, İstanbul ekibi Rize’de konaklayacak.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma dolayısıyla Trabzon yerine Rize’de konaklayacak olmasının ardından Trabzonspor Kulubü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Rize'de kalmalarına bile gerek yok. Gelsinler Trabzon'a ağırlayalım, bizzat ilgilenelim.” Sözleri üzerine Fenerbahçe Kulubü’nden yapılan açıklamada, Rize’de konaklamanın yapılacağı kaydedildi.

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: Basında çıkan haberler üzerine açıklamamızdır:

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağımız maç öncesi, sırası ve sonrasında, Trabzon halkının kafilemize göstereceği misafirperverlikten şüphemiz olmamakla birlikte; takımımız ve teknik heyetimizin isteği üzerine kafilemiz önceki yıllarda olduğu gibi bu maç öncesinde de Rize'de konaklayacaktır.

Takımımızın, Trabzonspor ile ligin ilk yarısında oynadığı maç sonunda yaşananlar düşünüldüğünde; bugün, rakip kulüp başkanının 'Kulübümüzü provokasyon yapmakla itham eden' açıklamaları oldukça şaşırtıcıdır.

Bu vahim bakış açısının bir an önce değişmesini diliyor; basından da konu ile ilgili gereken hassasiyetin gösterilmesini, önemle rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Trabzonspor Başkanından Fenerbahçe'ye Çağrı: Rize'ye Gitmeyin

Fenerbahçe Rize'ye Geliyor