İsmail Özdemir: “Suriyeli Misafirlerimizin Mümkün Olan En Kısa Sürede Ülkelerine Dönmelerinin Sağlanması Beklentimizdir”

İsmail Özdemir: “Suriyeli Misafirlerimizin Mümkün Olan En Kısa Sürede Ülkelerine Dönmelerinin Sağlanması Beklentimizdir”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri'de yaşanan taciz olayıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri'de yaşanan taciz olayıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; Kayseri'de Suriyeli bir kişinin 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özdemir'in açıklaması şu şekilde:

"Kayseri'de bir çocuğumuza yönelik sergilenen insanlık dışı davranışta bulunan Suriyeli şahıs gözaltına alınmış ve hakkındaki işlemlere başlanmıştır. Konuyla ilgili olarak Kayseri Valiliği'nce yapılan açıklamanın dikkate alınması ve hemşerilerimizin huzurunu kaçıracak provokasyonlara mahal verilmemesi elzemdir. Türkiye'nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir."

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.