Rize'de hentbolda kazanan çıkmadı. Rize Belediyesi ile İzmir BŞB berabere kaldı

Rize'de hentbolda kazanan çıkmadı. Rize Belediyesi ile İzmir BŞB berabere kaldı
Rize'de oynanan Hentbol Erkekler Süper Lig 9. Hafta karşılaşmasında, ligde galibiyet hasreti çeken Rize Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25-25'lik eşitlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla her iki takım da ilk galibiyetini alamadı.

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda yapılan mücadelede, sezonun ilk galibiyetini almak isteyen iki takım da beklentileri karşılayamadı. Maçın ilk yarısını İzmir Büyükşehir Belediyesi 11-10 önde tamamlarken, mücadelenin ikinci yarısında Rize Belediyesi eşitliği sağladı ve karşılaşma 25-25 berabere tamamlandı.

Bu sonuçla Rize Belediyesi geçen haftaki Eskişehir deplasmanındaki Mihalıççık Belediyespor beraberliğinin ardından kendi evinde de berabere kalarak üst üste 2. beraberliğini elde etti ve 2 puana yükseldi. İzmir ekibi ise ligdeki ilk puanını aldı.

Rize Belediyesinde Eray, konuk ekipte Refik kırmızı kart gördü.

Rize Belediyesi, A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın, EHF Erkekler 2026 Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 7. Grup'ta 7 Kasım'da Avusturya ile deplasmanda ve 10 Kasım'da Ankara'da Almanya ile oynayacağı maçlar nedeniyle lige verilecek milli aranın ardından 17 Kasım Pazar günü saat: 13.00'da Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Depsaş Enerji'yi konuk edecek.

Sezonun ilk yarısının sonuna yaklaşılırken, henüz galibiyeti bulunmayan Rize Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi için durum oldukça kritik. Eğer kalan haftalarda da bu performanslarını devam ettirirlerse, 2 takım da ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

rizede-hentbol-drami-ligin-galibiyetsiz-iki-takimi-birbirini-de-yenemedi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.