Sağlık Bakanı Memişoğlu, Rize'de bayramlaşma törenine katıldı

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Rize'de bayramlaşma törenine katıldı
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Rize'de düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Bakan Memişoğlu, "Allah ezilen Müslümanlara çare bulsun. Onları ezenleri kahrı perişan eylesin." dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Rize Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşmaya katılanlara yemek ikram eden Memişoğlu, yaptığı açıklamada, ata toprağı Rize'de olduğunu belirterek, "15 yıllık bir gelenek. Rize meydanında herkes bayramlaşıyor. Biz de burada kardeşlerimiz ve hemşerilerimizle bayramlaşmaya geldik. Bütün ülkemizin bayramı mübarek olsun. Allah bütün dualarımızı kabul etsin diliyorum. Allah ezilen Müslümanlara çare bulsun. Onları ezenleri kahrı perişan eylesin." diye konuştu.

Programa, Bakan Memişoğlu'nun yanı sıra Vali İhsan Selim Baydaş, AFAD Başkanı Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Harun Mertoğlu, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Memişoğlu, daha sonra Isparta'da geçen yıl askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teğmen Ceyhun Kalyoncu'nun Çayeli ilçesine bağlı Büyüktaşhane Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

bakan-memisoglu-memleketi-rizede-geleneksel-bayramlasma-torenine-katildi-6.jpg

bakan-memisoglu-memleketi-rizede-geleneksel-bayramlasma-torenine-katildi-7.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum