Volkan Demirel'e kapı kolu attılar

Volkan Demirel'e kapı kolu attılar
Fenerbahçe ısınmaya çıktığında Trabzonsporlu taraftarlar hemen tepki koydu. En büyük tepki ise kaleci Volkan'aydı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki zorlu maçın başlamasıyla durması bir oldu. Önce konfetiler ardından da sahaya atılan bir kapı kolu yüzünden başlama düdüğünden sonraki 5 dakika duraklama ile geçti. Fenerbahçe'nin golünden sonra ise gerilim yine yükseldi...

Karşılaşmanın başlama düdügünün ardından bordo mavili taraftarlar sahayı konfeti yağmuruna tuttu. Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım oyunu durdurarak sahanın temizlenmesini istedi.

Hemen ardından bu kez sahaya tehlikeli bir yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel sahaya atılan kapı kolunu yerden alarak hakeme gösterdi.

Volkan'ın yanına gelen bir TFF temsilcisi kapı kolunu aldı.

Sahaya atılan bu maddelerden dolayı maçın ilk 5 dakikası duraklamayla geçildi.

volkan-demirele-kapi-kolu-attilar.jpg

GOLLE BİRLİKTE ORTAM YİNE GERİLDİ

İlk 5 dakika yaşanan bu olayların ardından maç yeniden kesintisiz oynanmaya başladı. Ancak Fenerbahçe'nin Emenike'nin golüyle öne geçmesinin ardından ortam yine gerildi. Özellikle Volkan'ın koruğu kalenin arkasındaki tribünden sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden maç başlayamadı.

Bu esnada Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Volkan'ın koruduğu kaleye gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Volkan ise tribünden atılan bir cismi yine görevlilere teslim etti.

Tribünde gerilimin giderek yükselmesi üzerine Bülent Yıldırım, yardımcılarını orta yuvarlağa çağırdı. Yıldırım burada futbolcularla bir süre konuştu.

Daha sonra maç 7 dakikalık duraklamanın ardından yeniden başladı.