Başkan Kasap'tan Tebrik Mesajı

Başkan Kasap'tan Tebrik Mesajı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Süper Ligde başarısız bir sezon geçiren ve küme düşme hattına sürüklenen Rizespor'un göstermiş olduğu performans için tebrik mesajı yayımladı

Süper ligin başlangıcından bu yana üstün performans sergileyemeyen ve küme düşme hattına sürüklenen Rizespor son haftalarda göstermiş olduğu güçlü performansla Ligde tutunma mücadelesine başkan Kasap'tan tebrik mesajı geldi.

Rizespor'un Lig'de kalabilmesi için Rize'de adeta takıma destek seferberliği başlatıldı ve kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere Rizeli bürokratlar oynanacak maçlarda taraftarın sürekli takımının yanında olması için çağrılarda bulunuyor. Ligden düşmemek için zorlu mücadele veren ve son haftalarda sağlamış olduğu başarılı performans ile rakiplerinden puan almayı başaran Rizespor evinde Sivasspor ile gerçekleştirmiş olduğu mücadelede rakibini 2-1 mağlup ederek Ligde kalma mücadelesini devam ettirdi.

Almış olduğu galibiyet ile taraftarını sevindiren Rizespor'u yalnız bırakmayarak, takımdan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, alınan galibiyet karşısında bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kasap mesajında; Bu yıl Lig'de kötü günler geçiren ancak kötü günleri geride bırakan Rizespor'umuz bu gün bizlere yine bir sevinç yaşatmıştır. Ligden düşmemek için mücadele eden takımımız Sivasspor ile kendi sahamızda gerçekleştirmiş olduğu karşılaşmada üstünlük sağlayarak rakibini 2-1 mağlup ederek Lig'de kalma mücadelesine devam etmektedir. Takımımızı göstermiş olduğu performanstan ötürü tebrik ediyor bundan sonraki karşılaşmalarda aynı gayreti göstermelerini bekliyorum" dedi.