Bu Başarı Rize’mizin Birlik ve Beraberliğinin En Güzel Örneklerindendir

Bu Başarı Rize’mizin Birlik ve Beraberliğinin En Güzel Örneklerindendir
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ç.Rizespor'un SÜper Lige yükselmesi dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şunlrı kaydetti:

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ç.Rizespor'un PTT 1.Ligden Süper Lige yükselmesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ç.Rizespor futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve Yeşil Mavili taraftarları tebrik ederek, birlik ve beraberlik içerisinde gelen başarının Rize’mizin marka şehir olma yolundaki temel taşlarını tek tek yerine yerleştirmedeki azim ve kararlılığına vesile olması temennisinde bulundu.

Karal mesajında şunları kaydetti: Süper Lig'de Rize’mizin temsil edilmesi için emeği geçen; Ç.Rizespor Futbol Takımında forma giyen tüm futbolcuları, teknik heyeti, yönetim kurulu üyelerini ve tüm ekibi öncelikle kutluyor, teşekkür ediyorum.

Süper Lig'e yükselen Ç.Rizespor Futbol Takımımız halkımıza büyük bir mutluluk yaşatmıştır. takımımızı daima destekleyen ve motive eden muhteşem taraftarımıza, takımımıza maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu başarı Rize’mizin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerindendir.

Temennim her platformda bu birlik ve beraberliği sürdürerek; Rize’mizin marka şehir olma yolundaki temel taşlarını tek tek yerine yerleştirmedeki azim ve kararlılığına vesile olmasıdır.

Ç.Rizespor’un Süper lig’de de aynı başarıyı sürdüreceği inancımla selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum.