Çaykur Rizespor'da Rachid Ghezzal da sakatlar kervanına katıldı

Çaykur Rizespor'da Rachid Ghezzal da sakatlar kervanına katıldı
Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edilen Rachid Ghezzal’ın en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da sakat oyuncuların sayısı artıyor. Benhur Keser’in uzun süren sakatlığının ardından Casper Hojer’n 2-4 hafta sahalardan uzak kalacağı Yeşil Mavililerde Rachid Ghezzal’ın da 2-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı açıklamada, “Oyuncumuz Rachid Ghezzal’ın yapılan muayene ve kontrolleri sonucunda sol diz iç yan bağ (MCL) yapışma yerinde darbeye bağlı grade 1 sprain (zorlanma) tespit edilmiş olup tahmini geri dönüşü 2-4 hafta olarak öngörülmüştür. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum