Galatasaray ve Rizespor Takasta!

Galatasaray ve Rizespor Takasta!
Galatasaray, Ç.Rizespor'un talip olduğu futbolculara karşı Rizespor'dan genç yıldızı istedi.

Galatasaray ve Ç.Rizespor arasında son günlerde devam eden transfer görüşmelerinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Galatasaray, Rizespor'dan Oğuzhan Berber'i takas yapmak istiyor. Sarı Kırmızıların, Oğuzhan takasına karşılık Yekta Kurtuluş'u herhangi bir ücret talep etmeden 1 yıl kiralık, Ufuk Ceylan'ı ise bonservisi ile Rizespor'a vermeyi önerdiği iddia ediliyor.

Yeşil Mavililer, son olarak Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş ve Dany'yi istedi. Galatasaray'ın Dany için verdiği cevap olumsuz olurken, Yekta Kurtuluş'un Rize'ye transferinin gerçekleşebileceği belirtildi.

Tecrübeli orta saha oyuncusunun yanında kaleci Ufuk Ceylan'ı da isteyen Rizespor'dan sarı-kırmızılıların talebi ise genç sol bek Oğuzhan Berber oldu.

Ç.Rizespor formasıyla geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'de başarılı bir performans ortaya koyan Oğuzhan'ın transferine Fatih Terim'in de onay verdiği ve bu oyuncunun transferine karşılık Yekta Kurtuluş'u herhangi bir ücret talep etmeden 1 yıl kiralık, Ufuk Ceylan'ı ise bonservisi ile Rizespor'a vermeyi önerdiği iddia ediliyor.