İkizdere İlçe Emniyet Amirliği yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

İkizdere İlçe Emniyet Amirliği yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı
İkizdere İlçe Emniyet Amirliği ve İkizdere Şehit Hüseyin Demir Polis Merkezi Amirliği hizmet binasının yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Rize İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada 30 Milyon TL ile sözleşmeye bağlanan ‘İkizdere İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası’nın yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, “İdaremiz tarafından ihalesi yapılan ve 30 Milyon TL ile sözleşmeye bağlanan ‘İkizdere İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binası’nın yapım çalışmaları tamamlanmıştır. Bin 217 metrekare inşaat alanı üzerine yöresel mimariye uygun dış cephesiyle tasarlanan bina; zemin ve iki normal kattan oluşarak İkizdere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne özgü idari birimlere hizmet verecektir.” ifadelerine yer verildi.

kizdere-ilce-emniyet-amirligi-ve-ikizdere-sehit-huseyin-demir-polis-merkezi-amirligi-hizmet-binasinin-yapim-calismalarinin-tamamlandigi-bildirildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.