Kalkandere'de Selin İzleri Siliniyor

Kalkandere'de Selin İzleri Siliniyor
Rize’nin Kalkandere ilçesinde geçtiğimiz günlerde sağanak yağışların ardından yaşanan sel felaketinin etkilerini ortadan kaldırmak için Kalkandere Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kalkandere Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, yaptığı açıklamada, ekiplerin gece gündüz demeden sahada bulunduklarını ve zarar gören her bir alanı titizlikle incelediklerini belirterek şunları kaydetti: “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle AFAD yetkilileri sel felaketinden etkilenen mahallelerde hasar tespit çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gece gündüz demeden sahada olan ekiplerimiz zarar gören her bir alanı titizlikle inceliyor.

Selin vurduğu bölgelerde selden hemen sonra Rize Milletvekilimiz Harun Mertoğlu ve İlçe Başkanımız Hasan Ayyıldız’la birlikte sahada incelemelerde bulunmuştuk. Karayolları, AFAD ve Rize Belediyesi'nin destekleriyle sürdürdüğümüz çalışmalar sayesinde ilçemizde hızlı bir iyileşme süreci başlatıldı. Özellikle tehlike arz eden evlerde geniş kapsamlı hasar tespit çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçenin en kısa sürede eski haline dönmesi için tüm imkanları seferber etti."

rizenin-kalkandere-ilcesinde-gectigimiz-gunlerde-saganak-yagislarin-ardindan-yasanan-sel-felaketinin-etkilerini-ortadan-kaldirmak-icin-kalkandere-belediyesi-ekipleri-calismalarini-araliksiz-surduruyor.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.