Kelepçeci Kazım Rize Yolunda!

Kelepçeci Kazım Rize Yolunda!
Fenerbahçe’de top koştururken adı seks skandalına karışan Galatasaraylı Colin Kazım, Ç.Rizespor yolunda…

Ç.Rizespor’da vukuatlı transferler bitmek bilmiyor… Önce takımdan gönderilen oyuncular Şahin Ali Terzi ile Cumhur Yılmaztürk geri çağrıldı. Ardından adı şike girişiminde bulunduğu iddilarına karışan Karabüksporlu Kağan transfer edildi şimdi de Fenerbahçe’de iken adı seks partisine karışan Galatasaraylı Colin Kazım’a transfer teklifinde bulunuldu.

Ç.Rizespor'un transfer teklifinde bulunduğu ve Yeşil Mavililerin Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kamp sonrası vereceği kararı beklediği öğrenildi.

Galatasaray’ın kadrosunda Türk oyuncu statüsünde yer alan Colin Kazım’ın Galatasaray’ın kampı sonrası Fatih Terim'in aynı mevkide yer alan Aydın Yılmaz ile Colin Kazım arasında Terim’in takımda kalma tercihini Aydın Yılmaz’dan yana kullanacağına ve Colin Kazım’ın Rizespor’a transferinin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan Ç.Rizespor taraftarlarının bu transferin gerçekleşmesi halinde nasıl bir tepki vereceği ise merak ediliyor.

Colin Kazım’ın adının seks skandalına karşıması olayı geçtiğimiz yıllarda Daliy Mail gazetesinin manşetten verilmesine neden olmuş ve habere göre İngiliz doğumlu Colin Kazım, Roberto Carlos ve diğer Brezilyalı oyuncular Vederson ve Bilica ile yanlarındaki bayanlarla beraber lüks bir oteli sıkça ziyaret ediyorlardı. Otelin temizlikçisi odayı temizlerken kelepçe buldu ve teknik direktör Daum’un olayı yalanlamadığı, üzülerek doğruladığı bildirildi. Ayrıca Daum’un bu olay üstüne çok şaşırdığı ve oyuncularının böyle bir olaya karışmasını hiç beklemediği aktarılmıştı.