Kocaman: Döverek, söverek, iterek, vurarak

Kocaman: Döverek, söverek, iterek, vurarak
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 3-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından futbol kamuoyuna sitemlerine devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'a karşı 3-0 galibiyet alan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin zorlu deplasmanlardan başarıyla çıktığını belirten Aykut Kocaman; "90 dakikayı değil, 3 deplasmanı değerlendirmek lazım. BATE maçı yarım kaldı. Diğer 2'sinden istediğimizi aldık." diyerek BATE maçının devamını hafta içinde oynayacaklarını söyledi.

"FUTBOL ŞANSI BİZİM YANIMIZDAYDI"

"İlk 10 dakika içerisinde Trabzonspor takımı oynadıkları son birkaç maça göre oldukça iyiydi. Skoru elde edebilmek için büyük bir istek içerisindeydi. Biz buna iyi cevap verdik. Kazanmamız gereken günlerindeyiz. Dirk Kuyt'ın ortası ve kendi kalesine gelen golle futbol şansı bizim yanımızdaydı.

İkinci gol ve ikinci yarıdan sonra maçın kontrolünü elimize aldık. Trabzonspor'un isteğine rağmen kontrolü kaybetmedik."

"BEN TAKIMIMDAN HEP MEMNUNDUM"

"Futbolda her türlü skor olabiliyor. Bugün bunlardan biri oldu. Ben takımımımdan hep memnun oldum ama bunu kamuoyuna anlatmamın bir imkanı yok. Ben her zaman aynı şeyi söylediğim için, bunu rahatlıkla söylüyorum.

Sürekli döverek, söverek, iterek, vurarak gelişim olmaz. Çalışarak, inceleyerek, sebat ederek, sabrederek olur. Zaman zaman bu takımın kötü günleri de olacak ama genel olarak daha iyi günleri olacaktır. Kamuoyu bu konuda hep karamsar."

"SOW'UN SAKATLIĞININ CİDDİ OLMADIĞINI UMUYORUZ"

"Sow'un davranışı doğru bir davranış. Oyundan çıkmak istemek çok görülen bir davranış değil. Sakatlık konusuna gelecek olursak ne desek yanlış olur. Sakatlığının ciddi olmadığını düşünüyor ve umuyoruz."