Rize'de okulda merdiven boşluğuna düşen Gizem'in cenaze bilgileri belli oldu

Rize'de okulda merdiven boşluğuna düşen Gizem'in cenaze bilgileri belli oldu
Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde merdiven boşluğuna güvenlik önlemi olarak çekilen filenin üzerine çıkan ve ağırlığı kaldıramayan filenin yırtılması sonucu yere düşerek hayatını kaybeden Gizem Kazdal’ın cenaze bilgileri belli oldu.

Olay, dün Müftü Mahallesindeki Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinin 4. katında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, okulun ortaokul bölümü 8. Sınıf öğrencilerinden 13 yaşındaki Gizem Kazdal, güvenlik önlemi olarak merdiven boşluğuna çekilen filenin üzerine çıktı. Filenin genç öğrencinin ağırlığını kaldıramaması sonucu yırtılmasıyla Gizem Kazdal yere düştü. Kazayı gören arkadaşlarının öğretmenlerine haber vermesinin ardından okula gelen sağlık ekiplerince Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gizem Kazdal, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yargıtay Üyesi Şaban Kazdal ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Kazdal'ın yeğeni olan Gizem Kazdal, bugün (21 Eylül 2024 Cumartesi Günü) Öğle Namazını müteakip Güneysu Merkez Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

gizem-kazdal-rize-imam-hatip-ortaokulu-ogrencisi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.