Rizeli Yavru Kartallar Ağabeylerini Karşıladı

Rizeli Yavru Kartallar Ağabeylerini Karşıladı
Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig karşılaşması için Trabzon'a gelen Beşiktaş'ı karşılayanlar arasında Rize'den Yavru Kartallar ile Çarşı Rize taraftar grubu da yer aldı.

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek amacıyla geçtiğimiz aylarda Rize’de hizmet vermeye başlayan ve BJK Futbol Okulu’nun minik kartalları, dün Trabzon’a gelen Beşiktaş kafilesini karşılayanlar arasındaki yerini aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 25. Hafta maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelmek üzere Trabzon Havaalanına inerek ardından konaklayacağı otele geçen Beşiktaş kafilesini, otel önünde Rize ve Trabzon’dan gelen bir grup taraftarla birlikte BJK Rize Futbol Okulu yöneticileri ve minik öğrencileri karşıladı.

Beşiktaş Spor Kulübü altyapısına ve Rize futboluna başarılı futbolcular kazandırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde Rize’de faaliyet göstermeye başlayan BJK Rize Futbol Okulu’nun 20 futbolcu adayı miniği, BJK Rize Futbol Okulu Genel ve Teknik Kooardinatörü Eray Alptekin ve Kurucu Sorumlusu Ahmet Önkaya ile birlikte Beşiktaş’da forma giyen ağabeyleriyle tanışarak onlara çiçek sundular.

rizeli-yavru-kartallar-agabeylerini-karsiladi-1.20130309130426.jpg

BJK Rize Futbol Okulu öğrencileri, kendilerini taşıyan otobüsten inen Siyah-Beyazlı teknik heyet ve futbolcuları otel girişinde karşılarken, Minik kartallar Teknik Direktör Samet Aybaba ve takım kaptanı İbrahim Toraman'a çiçek verdiler. Aybaba ve futbolcularla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Minik Kartalların mutluluğu gözlerinden okundu.

rizeli-yavru-kartallar-agabeylerini-karsiladi-2.20130309130344.jpg

"TATLI BİR HEYECAN VE MUTLULUK YAŞATTIK"

Konuyla ilgili açıklama yapan BJK Rize Futbol Okulu Genel ve Teknik Koordinatör Eray Alptekin “Rize'de BJK Futbol Okulu Olarak yarının futbolcularını günümüzdeki futbolcularla buluşturup onlara hayatları boyunca unutamayacakları tatlı bir heyecan ve mutluluk yaşatmaya çalıştık” dedi.

Futbol okullarını Rize’de hizmete sunmalarından bu yana yaklaşık 3 ay olmasına rağmen çocukların ve velilerin büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Eray Alptekin, “Karadeniz Bölgesinde ilk defa Beşiktaş Futbol Okulunu Rize'de açmaktan gurur duyuyoruz. Kaliteli hizmeti ilke edinerek çocuklarımızı özel servisimizle evden alarak güvenli bir şekilde antrenman sahamıza getirtiyoruz. Çocuklarımızın ders takibini yapıyoruz, sporcu sağlığı ve sporcu beslenmesinin önemini çocuklarımıza öğretiyoruz. Bizim Futbol Okulumuzda sporcularımızda aradığımız en önemli özellik kesinlikle yetenek değildir sporcu ahlakı olmayan bir sporcunun bizde barınma imkanı yoktur. Biz bu ilke ve doğrultuda Rizeli genç kardeşlerimiz için elimizi taşın altına soktuk. Ümit ediyorum yakın bir gelecekte onlar için sunduğumuz bu imkanlar amacına ulaşır” şeklinde konuştu.

rizeli-yavru-kartallar-agabeylerini-karsiladi-5.jpg

"ORGANİZASYONUMUZ DEVAM EDECEK"

BJK Rize Futbol Okulu Kurucusu ve Sorumlusu Ahmet Önkaya ise, “Bizler geleceğin futbolcularını yetiştirmek amacıyla çıktığımız yolda öğrenci kardeşlerimize daima güzel örnekler sunmaya çalışıyoruz. Bugün bu genç kardeşlerimiz yarın nerelere gelebileceklerini bu organizasyonumuzla görmüş oldular. Öğrencilerimizi mutlu ettiğimiz için bizler de çok mutluyuz” dedi.

BJK Rize Futbol Okulu olarak bu tür organizasyonlarının devam edeceğini belirten Ahmet Önkaya, “Rize’den neden futbolcu çıkmıyor? Sorusunu soranlara önümüzdeki dönemlerde çok güzel yanıtlar vereceğimize inanıyoruz. Burası sadece bir futbol altyapısı okulu değil aynı zamanda, kişiliğiyle, karakteriyle, ahlakıyla temiz ve başarılı gençlerin yetişeceği bir okuldur. Öğrencilerimiz için gelecekte daha farklı organizasyonlarımız var. Öncelikle Beşiktaş Spor Kulübümüzün diğer sporcu gençleriyle önümüzdeki dönemlerde gerek yurtiçi gerek yurtdışında müsabakalar oynayacaklarını söyleyebiliriz. Bizlere böyle bir imkanı sundukları için başta Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Kavalcı’ya, bu buluşmamızı sağlayan Yardımcı antrenör Ersin Aka’ya ve bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’ya çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzonspor ile karşılaşacağı maç öncesi Trabzon’da konaklayacağı otele yerleşen Beşiktaş kafilesini aynı zamanda Rize’den yaklaşık 100 kişilik Çarşı Rize Taraftar Grubundan gençler de karşıladı. Meşaleler yakarak Beşiktaş kafilesine tezahüratlarda bulunan Çarşı Rize taraftar grubu, minik kardeşleriyle birlikte futbolcularla ve teknik heyet ile fotoğraf çektirdiler.

rizeli-yavru-kartallar-agabeylerini-karsiladi-5.jpg

rizeli-yavru-kartallar-agabeylerini-karsiladi-3.jpg

rizeli-yavru-kartallar-agabeylerini-karsiladi-4.jpg

Haber: Turgay Ayhan