TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Kadın A Millî Takımımız ile Bir Araya Geldi

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Kadın A Millî Takımımız ile Bir Araya Geldi
2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası'na gidebilmek için play-off oynama hakkı kazanan Kadın A Millî Takımımız, 25 ve 29 Ekim 2024 tarihlerinde oynayacağı Ukrayna maçlarının hazırlıklarını bugün Riva'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan antrenmanı ziyaret ederek Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası ve oyunculara başarılar diledi. TFF Amatör Futbol ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da ziyarette Başkan Hacıosmanoğlu'na eşlik etti.

Türk kadın futbol tarihinde ilk kez UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gidebilmek için play-off oynama hakkı kazanan Ay-Yıldızlı ekibimizi tebrik eden Başkan Hacıosmanoğlu, "Türk futbolunu her alanda hak ettiği noktalara taşımak için el birliğiyle çalışıyoruz. Kadın futbolundaki yükselişi yeni bir ilki başarıp finallere katılım göstererek taçlandırmak istiyoruz. Sizlere güveniyoruz. Ukrayna maçlarından istediğimiz sonuçları elde edip Kasım ayında da 2. aşamayı geçerek Avrupa Şampiyonası finallerinde yer almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Millîler, Ukrayna ile ilk maçını 25 Ekim 2024 tarihinde saat 18.00'de İstanbul Esenler Erok Stadyumu'nda oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 29 Ekim 2024 tarihinde Moldova'nın Başkenti Kişinev'de bulunan Zimbru Stadyumu'nda yapılacak. Kadın A Millî Takımımız turu geçmesi halinde Belçika - Yunanistan eşleşmesinin galibiyle Kasım ayında play-off 2. turunda karşılaşacak. Bu eşleşmenin galibi, 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne adını yazdıracak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.