Turkcell eMillî Takım Seçmeleri Başlıyor

Turkcell eMillî Takım Seçmeleri Başlıyor
Turkcell eMillî Takım seçmeleri, online (çevrim içi) olarak 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek turnuvalarla başlıyor.

Ülkemizi eFootball Mobil (Konami) video futbol oyunu platformunda temsil edecek ve millî formayı eFutbol alanında giymeye hak kazanacak oyuncularımızın belirleneceği Turkcell eMillî Takım seçmeleri, online (çevrim içi) olarak 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek turnuvalarla başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun organize ettiği ve Turkcell'in isim sponsorluğunu üstlendiği seçmelerde ilk kez mobil oyun üzerinden millî oyuncu seçimi yapılacak.

Seçmelerde turnuvayı kazanacak oyuncu, 2024 sezonunda FIFA'nın düzenleyeceği FIFA WORLD CUP 2024 turnuvasında eMillî takım formasıyla ülkemizi temsil edecek.

Başvuru ve Seçme Takvimi

Seçmelere katılmak isteyen oyuncuların, 16 yaş ve üzeri olmalarının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları da gerekmektedir. Katılımcılar başvurularını 21-26 Ekim tarihleri arasında https://battlefy.com/emillitakim adresinden yapabilecekler.

Online elemeler 26-27 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ve tüm katılımcıların, belirtilen tarihlerde turnuvaya katılma zorunluluğu bulunuyor. Turnuva, eleme usulü gerçekleştirilecek olup son 6 oyuncunun belirlenmesine kadar devam edecek.

Seçmelerin final aşaması ise offline (çevrim dışı) olarak 2 Kasım'da tamamlanacak.

Organizasyon Takvimi:

  • 21-26 Ekim 2024: Duyuru ve Başvuru Süreci
  • 26-27 Ekim 2024: Online (Çevrim içi) Elemeler
  • 2 Kasım 2024: Offline (Çevrim dışı) Final

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.