Vali Baydaş, Karla Mücadele ve Heyelan Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Baydaş, Karla Mücadele ve Heyelan Çalışmalarını Değerlendirdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve Genel Sekreter Yardımcıları Erol Bıyık ve Yunus Emre Ayar ile bir araya gelerek karla mücadele ve heyelanlarla ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda, kış mevsimi öncesi kar yağışı ve oluşabilecek riskine karşı alınacak önlemler, kapanan köy ve yayla yollarına yapılan çalışmalar ile Son yağışlarda meydan gelen heyelanlar sonrası yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantı sonunda yaptığı açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla kritik yollar ve riskli bölgelerdeki çalışmaların güvenlik tedbirleri alınarak hızla tamamlanması talimatını veren Vali Baydaş, özverili çalışmalarından dolayı İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür etti.

Sahada görev yapan ekiplerin uyarılarına vatandaşların hassasiyet göstermesi konusunda çağrıda bulunan Vali Baydaş, tüm ekiplerin koordineli bir şekilde çalışarak olası riskleri minimize etmek için gayret gösterdiğini ve sürecin titizlikle takipçisi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.