Vitor Pereira: Rakip Agresif Bir Görüntü Çizdi

Vitor Pereira: Rakip Agresif Bir Görüntü Çizdi
Vitor Pereira 1-1 eşitlikle biten Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Oyuncularımın hiçbir kabahati yok, 3 puan için her şeyi yaptılar ama maalesef bu mümkün olmadı. Önümüzde daha çok maç var. Biz kesinlikle şampiyon olacağız” dedi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli çalıştırıcı, “Avrupa Ligi’ndeki son maçlar ile kıyaslarsak oyuncularım bu akşam daha agresif olmayı denedi. Zor bir rakibe karşı oynadık. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla bu lig kesinlikle kolay bir lig değil. Takımlar kendi sahalarında daha agresif oynuyorlar.  Sahalar istediğimiz kalitede değil. İlk yarı çok zorlandık. Rakip agresif bir görüntü çizdi. İkinci yarı daha iyi bir görüntü ortaya koyduk ama maalesef daha iyi olduğumuz bu devrede kalemizde golü gördük. Rakip her maçını böyle oynarsa rakipleri zorlar. Avrupa Ligi’nden 3 gün sonra oynamak bizi zorladı. Oyuncularımın hiçbir kabahati yok, 3 puan için her şeyi yaptılar ama maalesef bu mümkün olmadı. Önümüzde daha çok maç var. Biz kesinlikle şampiyon olacağız” diye konuştu.

Yedikleri golle ilgili de Vitor Pereira, “İlk yarıda çok fazla top kaybettik.  İyi oynadığımız ikinci yarıda bir hata oldu ve sonra gol yedik. Hakemler, oyuncular, hocalar hata yapabilir. Maçtan sonra ben oyuncularım biz bu maçta her şeyimizi verdik diye düşünsünler isterim. Oyuncularımın her şeyi verdiğini düşündüm. Takımın kaybettiği bir maçı, bireysel hatalarla bir oyuncunun üzerine yıkmayacağım hiçbir zaman" ifadelerini kullandı.