Rize Acil Tıp Günleri Radyolojik Aciller Sempozyumu Yarın Yapılacak

Rize Acil Tıp Günleri Radyolojik Aciller Sempozyumu Yarın Yapılacak
Rize Acil Tıp Günleri, bu yıl beşincisi düzenlenen ve gelenekselleşen bir etkinlik olarak, 19 Ekim 2024 tarihinde Radyolojik Aciller Sempozyumu temasıyla gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenen 5. Rize Acil Tıp Günleri, bu yıl radyolojik acil durumlar üzerine yoğunlaşacak. 19 Ekim 2024 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek sempozyum, acil tıp alanında çalışan tüm profesyoneller için önemli bir buluşma noktası olacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Bilir başkanlığında gerçekleştirilecek sempozyumda, alanında uzman akademisyenler tarafından röntgen, bilgisayarlı tomografi, ultrasonografi ve manyetik rezonans görüntüleme gibi yöntemler detaylı bir şekilde ele alınacak. Acil serviste sık karşılaşılan vakalarda bu yöntemlerin doğru kullanımı ve yorumlanması konuları üzerinde durulacak.

Sempozyuma tıp fakültesi öğrencileri, asistan, pratisyen ve uzman hekimler ile akademisyenler yoğun ilgi gösterdi. 400 kişilik kontenjanın dolması, etkinliğin önemini bir kez daha ortaya koydu.

TÜBİTAK BİDEB projesi kapsamında finanse edilen sempozyum, acil tıp alanındaki bilgi paylaşımını ve bilimsel gelişmeleri desteklemeyi amaçlıyor.

rize-acil-tip-gunleri-radyolojik-aciller-sempozyumu-yarin-yapilacak.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.